Az egészség elérésének sokféle módja van, ezt az előadásainkon is hallhatták. A járványügyi helyzetben azt tanácsoljuk, hogy figyeljenek az immunrendszerük megerősítésére, de mindenekelőtt tartsák be a Kormány rendelkezéseit, ajánlásait a koronavírus terjedésének megakadályozására.

Remekül sikerült az évzáró rendezvényünk Pilisvörösváron. Opál Róbert előadásán elröpült az idő és sokan maradtak volna még – egyszóval tartalmas három óránk volt. Folytatás jövőre! Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánunk!

Mindenki szeretne fitt, egészséges, energikus és teljesítőképes lenni. Sokan, sokféle módszert, utat javasolnak ennek elérésért. Mi a mi javaslatunk? Menjünk vissza a gyökerekhez, de ismerjük meg a modern lehetőségeket is. Az előadásban szó lesz a helyes táplálkozásról, a gyógynövények tudományáról és hasznáról és beszélünk azokról a modern táplálékkiegészítőkről, vitaminokról, ásványi anyagokról is, amelyek kiállták a próbát.

Középpontban az egészséges élet

Gondolkodói kerekasztal

Az egészség pótolhatatlan érték, amelyet a legjobban akkor lehet megvédeni és megőrizni, ha folyamatosan odafigyelünk rá. Az Aszklépiosz Alapítvány számára megnyitott klub célja az egészséges életet a középpontba helyező, tudásalapú, gondolkodói kerekasztal, és egy egymás értékeire figyelő közösség létrehozása.

Minden mag kicsírázhat, minden tudásanyag továbbterjedhet, és mindenki segíthet önmagának és a környezetének. A klubtagok magánszemélyek és cégek (egy konkrét személy megjelölésével) lehetnek, akik az Alapítvány egyéb rendezvényein kedvezményesen vehetnek részt, illetve megjelenési lehetőséget is kaphatnak.

A klubtagok számára csomagokat állítottunk össze. Ezekből mindenki kiválaszthatja a neki legjobban megfelelőt.       tovább

Törj magassabbra!

Spirituális módszerek a természetgyógyászatban.

· szakmai tanfolyam ·

A spirituális módszerek a természetgyógyászatban szakmai tanfolyamot elsősorban természetgyógyászoknak és egészségügyi szakembereknek, orvosoknak ajánljuk, de más érdeklődőket is szívesen látunk. A spirituális gyógyítás olyan vallási, illetve ezoterikus és misztikus gyógymódokat jelent, amelyekben a betegségeket spirituális jellegűnek és isteni eredetűnek tartott kozmikus energiával kezelik.

Higgy a győzelemben!

Természetgyógyászat a
sportsérülések kezelésében.

· tanfolyam mindenkinek ·

Minden fontos, minden számít. Már a legkisebb eltérés is befolyásolhatja a csúcsteljesítmény elérését. Minden sportolót, edzőt, vezetőt érdekel a sportoló egészsége és teljesítőképessége. A természetgyógyászat segít az egészség megőrzésében és a teljesítmény fokozásában is. Az így megszerzett tudás a hétköznapi munka során is új távlatokat nyit meg.

Bízz a természetben!

Orvoslás a természetgyógyászat eszközeivel.

· szakmai kurzus ·

A sportolók a legjobb eredményekre, a leggyorsabb regenerációra és a teljes egészségre vágynak. A sportolók másképp gyógyulnak, mint a hétköznapi emberek – de sokszor a problémáik is súlyosabbak, vagy mások. Az orvoslás a természetgyógyászat eszközeivel szakmai kurzus az orvosoknak és a természetgyógyászoknak jelentenek továbbképzési lehetőséget.

Alapítványunk névadója "Aszklépiosz" (lat. Aesculapius, Asclepiu) (* és † i.e. 1500 k.) az ókori görög mitológiában a gyógyítás emberből isteni rangra emelkedett személyisége.  A legújabb kori tud. kutatások szerint azonban Aszképiosznak az eredeti neve Rám volt. Ő egy kelta származású, legendás hírű ókori druidaként kezdte a pályafutását. A gyógyászatot Óegyiptomban tanulta. Később pedig a seregeivel i.e. 1500 körül meghódította a mai Irán területét. Egy-két évtizeddel azt követően a csapataival Indiát is megszállta. Ott császárrá koronázták. Az indek már életében szintén a gyógyítás, a lovagiasság és becsületesség eszményképének tekintették. A halála után Ráma néven hindu istenné vált. Kígyóval körbefont botja és serlege napjainkban is világszerte számos orvosi és gyógyszerészeti egyesület jelképe. Hívei és követői az orvostudomány és a természetgyógyászat géniuszának tartották és tartják, akit még napjainkban is a világ számos országában a gyógyítás és a gyógyszerészet védőszentjeként tisztelnek.” dr. Opál Sándor, Természetes Gyógymódok Lexikona, 2007 Budapest, Opál Bioenergetikai Gyógyító és Oktató Központ Bt.

Az Aszklépiosz Természetes Gyógymódok Rehabilitációs és Sportmenedzselési Alapítvány 2014-ben jött létre. Az alapító dr. univ Opál Sándor természetgyógyász.

A Kuratórium tagjai: Várhegyi Ferenc elnök, Braun István Gábor, Opál Róbert Szabolcs.
A felügyelő bizottság tagjai: dr. Bajnok Éva, Matyasovszkiné Csikai Andrea, dr. Greiner Andrea.