Párkapcsolati kommunikáció címmel hamarosan új helyszínen, új előadással jelentkezünk! Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Budapest, Andrássy út 98., időpont: május 30. kedd, 17.00-20.00. Az emberi boldogság alapja a jó párkapcsolat, amelyhez megfelelő kommunikáció is szükséges – ezúttal ebben kívánunk segíteni. Az előadó Opál Róbert, a részvételi díj: 3000 Ft/fő. Regisztrálni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

A jó kommunikáció nagyon fontos menedzseri feladat - ha nem is mindenki menedzserként, de ösztönösen, vagy tudatosan próbálja menedzselni ezt a feladatot. Az előadó ezért nemcsak bioenergetikusként, természetgyógyászként, hanem gyakorló menedzserként is foglalkozik a témával. Az előadásban nemcsak a szavak szintjén, hanem menedzseri szinten is szó esik a párkapcsolati kommunikációról, ezen kívül érintjük a testbeszédben megnyilvánuló kommunikációt, illetve az energetikai szintű párkapcsolati kommunikációt is.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!