Jöjjön el június 23-án, pénteken a budapesti MagNet Házba és segítünk! Kocsis Katalin pszichológus, life-coach és stressz-depresszió terapeuta előadásából kiderül, hogy az önbizalomhiány milyen pszichés és testi betegségekhez vezet és hogy ezen milyen módszerekkel lehet segíteni. Az egyik ilyen eszköz a művészet terápia, amelyet egy esettanulmányban ismerhetnek meg.

Az esemény során egy teszttel is megismerkedhetnek, amelynek a segítségével mindenki pontosabb képet alkothat önmagáról.

Az előadás 18.00-20.00-ig tart, kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Hozzájárulási díj az előadáshoz: 3.000 Ft/fő. A hozzájárulási díj a helyszínen, vagy előre utalásos formában fizetendő a 11742245-20068987-es számlaszámra, a név/nevek megjelölésével. A részvétel nyugdíjasoknak, diákoknak és a sajtó képviselőinek ingyenes.