Copyright 2022 - aszklepioszalapitvany.hu

Az egészség elérésének sokféle módja van, ezt az előadásainkon is hallhatták. A járványügyi helyzetben azt tanácsoljuk, hogy figyeljenek az immunrendszerük megerősítésére, de mindenekelőtt tartsák be a Kormány rendelkezéseit, ajánlásait a koronavírus terjedésének megakadályozására.

Remekül sikerült az évzáró rendezvényünk Pilisvörösváron. Opál Róbert előadásán elröpült az idő és sokan maradtak volna még – egyszóval tartalmas három óránk volt. Folytatás jövőre! Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánunk!

Mindenki szeretne fitt, egészséges, energikus és teljesítőképes lenni. Sokan, sokféle módszert, utat javasolnak ennek elérésért. Mi a mi javaslatunk? Menjünk vissza a gyökerekhez, de ismerjük meg a modern lehetőségeket is. Az előadásban szó lesz a helyes táplálkozásról, a gyógynövények tudományáról és hasznáról és beszélünk azokról a modern táplálékkiegészítőkről, vitaminokról, ásványi anyagokról is, amelyek kiállták a próbát.

Újabb, nagy sikerű rendezvényt tartottunk december 3-án a pilisvörösvári Művészetek Házában. A kiemelkedő teljesítmény kulcsa című előadásban Opál Róbert több sportnak a példáján keresztül mutatta be, hogy akár egyszerű mozgások is milyen hatékonyan tudják segíteni testünk és szellemünk egészségét, egységét és hogy ezek milyen jó hatással vannak a mindennapjainkra. Az előadásra nem csak a helyiek, hanem fővárosi érdeklődők is kíváncsiak voltak.

Újabb előadással jelentkezünk a pilisvörösvári Művészetek Házában! Napjaink gondolkodása egyre inkább a kiemelkedő teljesítmény körül forog, amely fontos a sportban, a munkában és már a szabadidőben is. Meg kell tanulnunk kezelni ezt a kihívást. Opál Róbert előadásában gyakorlati útmutatást kaphatunk ennek módjáról. Időpont: december 3., vasárnap, 15.00-18.00. Hozzájárulási díj: 2000 Ft/fő, diákoknak és nyugdíjasoknak ingyenes.

Kocsis Katalin nagyon tartalmas, gondolatébresztő előadást tartott június 23-án, a MagNet Közösségi Házban, Budapesten. Az önbizalomhiánnyal, illetve a túlzott önbizalommal kapcsolatos problémák bemutatása és a művészetterápiának, mint az egyik lehetséges megoldásnak egy esettanulmányon keresztül történő illusztrálása mély nyomokat hagyott a résztvevőkben. Nagyon örülünk, hogy ezt a témát érinthettük a munkánk során.

Az önbizalomról Kocsis Katalinnal: Hogy van-e, vagy éppen nincs elegendő önbizalmunk, az jelentős és sok életterületünkre kiható kérdés az életünkben – mondja Kocsis Katalin life coach, pszichológiai szaktanácsadó, stressz-depresszió terapeuta, mentálhigiéniai prevenciós specialista, grafológus. A tapasztalataim alapján akár a magánéletünkben, akár a szakmai életünkben nagyon fontos, hogy egészséges önbizalommal rendelkezzünk.

Jöjjön el június 23-án, pénteken a budapesti MagNet Házba és segítünk! Kocsis Katalin pszichológus, life-coach és stressz-depresszió terapeuta előadásából kiderül, hogy az önbizalomhiány milyen pszichés és testi betegségekhez vezet és hogy ezen milyen módszerekkel lehet segíteni. Az egyik ilyen eszköz a művészet terápia, amelyet egy esettanulmányban ismerhetnek meg.

Párkapcsolati kommunikáció címmel hamarosan új helyszínen, új előadással jelentkezünk! Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Budapest, Andrássy út 98., időpont: május 30. kedd, 17.00-20.00. Az emberi boldogság alapja a jó párkapcsolat, amelyhez megfelelő kommunikáció is szükséges – ezúttal ebben kívánunk segíteni. Az előadó Opál Róbert, a részvételi díj: 3000 Ft/fő. Regisztrálni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

 

KEZDŐLAP     HÍREK     TEVÉKENYSÉGÜNK      RENDEZVÉNYEINK      PARTNEREINK      KLUB      KAPCSOLAT

 

                      

     Magyarország, 2085 Pilisvörösvár, Tó u. 3.

   info@aszklepioszalapitvany.hu

    +36 26 331762

      Fióktelep: 1107 Budapest, Somfa köz 2. fszt. 1.

 

Weboldalunk sütiket használ, kérjük olvassa el és fogadja el az adatvédelmi tájékoztatónkat!