A LAURUS Fejlesztő Intézet célja, hogy coaching módszerekkel és tanácsadással, szupervízióval, mediációval segítsék és fejlesszék azokat, akik magánéletükön illetve szakmai karrierjükön szeretnének eredményesen változtatni, hogy elérjék belső erőforrásaikat és céljaikat.

Web: www.lfi.hu | www.aszeretetutja.hu

Gilián Borászati és Kereskedelmi Zrt. 1994-ben alakult. Fő tevékenységei: szőlőfeldolgozás, borászat, palackozás, vendéglátás, erdőgazdálkodás, lovas turizmus. A Gilián birton és Kastély Budapestről a déli országhatár felé található az 51-es főúton található Csátalján.

Web: www.gilianzrt.hu

A Lunarimpex Kiadó 20 éve foglalkozik harcműszeti, önfejlesztési és életmód könyvek megjelentetésével és forgalmazásával. A webáruházukban könyvek és teafűvek vásárolhatók. Az áruházban a hagyományos könyvek mellett elektronikus könyvek is vásárolhatók.

Web: www.lunarimpex.hu

Az Opál Biomedicina Kft. természetgyógyászati gyógyító, továbbá egészséget megőrző, fizikai közérzetet javító, betegségek utáni rehabilitációt segítő kezeléseket, valamint természetgyógyászati szakoktatási tevékenységet folytat. A gyógyító tevékenységet Opál Róbert folytatja.

Web: www.bioenergetika.hu

A MINEL Kft. üzletében természetgyógyászati és akupunktúrás eszközök kaphatók. Orvosi rendelőjében reumatológiai, allergiás, migrénes betegségek kezelésével foglalkozik. Továbbá orvosi műszerek fejlesztésével, gyártásával foglalkozik.

Web: www.minel.hu

Az EKA egybegyűjti és a továbbadja mindazt az elméleti és gyakorlati ősi tudást, amely a harcművészet és az emberi test kapcsolatáról szól. Ez hatékonyabbá teszi a harcművészeteket, a gyakorlásukat pedig próbálja egészségesebbé és hatékonyabbá tenni. AZ EKA alapítója Hanshi Szénási Zsolt, 8. danos mester.

Web: www.kyusho-academy.com

A Medmis Intézet spektrumanalízissel, ötpontos quadráns elemzéssel, allergia diagnózissal és kezeléssel, hajhullás gyógyításával foglalkozik. Az intézet alapítója és vezetője, Dr. Kiss-Solingen Attila, aki az egyik kifejlesztője az Intézet által is használt IBR-Systemnek.

Web: www.medmis.hu