Copyright 2022 - aszklepioszalapitvany.hu

 

Rendezvényeinken az egyszerű érdeklődőktől a szakemberekig mindenki megtalálhatja az őt leginkább érdeklődő témakört. Tanfolyami oktatás és szakmai kurzusok során ismereteket adunk arról, hogyan segítheti a természetgyógyászata sportolók teljesítményének fokozását, a sérülések kezelését és a versenyzők rehabilitációját. Foglalkozunk az emberi kapcsolatok energetikájával is, amelynek a megismerése elősegíti a személyes kapcsolatok és a közösség működésének megértését is. Konferenciáinkon széles körűen megismerkedhetnek a természetgyógyászatnak a teljesítményfokozásban, gyógyításban játszott szerepével és a modern orvosi gyakorlatban is használható alkalmazásával.

 

TANFOLYAMOK, ELŐADÁSOK

 

 

Spirituális módszerek a természetgyógyászatban

Az előadás címe: Belső kereső, a Google módszer (2015. május 7., Pilisvörösvár, Művészetek Háza)

Május 7-én, szombaton, Belső kereső önmagadhoz címmel új, ingyenes előadást tartunk a pilisvörösvári Művészetek Házában.  A Google HR-menedzsere által írt könyv alapján ismertetjük a meditációnak a dolgozók jó közérzetére, hatékonyságára és eredményességére gyakorolt pozitív hatásait. Az Alapítvány a Lunarimpex Könyvkiadótól megkapta a könyv képviseleti és tanítási lehetőségét. Az előadó Opál Róbert lesz.

 

 

Természetgyógyászat a sportsérülések kezelésében

A tanfolyam címe: Bioenergetikai módszerek a sportteljesítmények fokozásában

A nyugati sportolók is egyre gyakrabban élnek az energiagyógyászat extra teljesítményt nyújtó módszereivel. Magyarországon is egyre több sportolónak van erről tapasztalata, de széles körben még mindig sok a tévhit és tapasztalható az alapvető ismeretek hiánya is a természetes energiákkal kapcsolatban.

A három alkalmas tanfolyam, képzés folyamán betekintést nyerhetnek a bioenergetikai hagyományaiba, módszertanába, széles körűen alkalmazott gyakorlatába és az ehhez kapcsolódó XXI. századi tudományos háttéranyagba.

 

 

Orvoslás a természetgyógyászat eszközeivel

Az előadás címe: A fiatalság titkai - gyakorlati útmutató (2016. november 5. Pilisvörösvár, Művészetek Háza)

Mindenki szeretne fiatal, vagy legalább fiatalos maradni.  Egy korábbi előadásban már foglalkoztunk azzal, hogy mit jelent a fiatalság és hogy a szervezetünknek alapvetően mire és milyen életmódra van szüksége ahhoz, hogy optimálisan működjön a különböző életkorokban. A mostani előadás során részletesebben is megvizsgáljuk, hogy milyen gyakorlati lépéseket tegyünk annak érdekében, hogy ne csak egészségesek és fiatalok maradjunk, hanem akár éveket is visszafiatalodjunk.

 

KEZDŐLAP     HÍREK     TEVÉKENYSÉGÜNK      RENDEZVÉNYEINK      PARTNEREINK      KLUB      KAPCSOLAT

 

                      

     Magyarország, 2085 Pilisvörösvár, Tó u. 3.

   info@aszklepioszalapitvany.hu

    +36 26 331762

      Fióktelep: 1107 Budapest, Somfa köz 2. fszt. 1.

 

Weboldalunk sütiket használ, kérjük olvassa el és fogadja el az adatvédelmi tájékoztatónkat!