Rendezvényeinken az egyszerű érdeklődőktől a szakemberekig mindenki megtalálhatja az őt leginkább érdeklődő témakört. Tanfolyami oktatás és szakmai kurzusok során ismereteket adunk arról, hogyan segítheti a természetgyógyászata sportolók teljesítményének fokozását, a sérülések kezelését és a versenyzők rehabilitációját. Foglalkozunk az emberi kapcsolatok energetikájával is, amelynek a megismerése elősegíti a személyes kapcsolatok és a közösség működésének megértését is. Konferenciáinkon széles körűen megismerkedhetnek a természetgyógyászatnak a teljesítményfokozásban, gyógyításban játszott szerepével és a modern orvosi gyakorlatban is használható alkalmazásával.

TANFOLYAMOK, ELŐADÁSOK

Spirituális módszerek a természetgyógyászatban

Az előadás címe: Belső kereső, a Google módszer (2015. május 7., Pilisvörösvár, Művészetek Háza)

Május 7-én, szombaton, Belső kereső önmagadhoz címmel új, ingyenes előadást tartunk a pilisvörösvári Művészetek Házában.  A Google HR-menedzsere által írt könyv alapján ismertetjük a meditációnak a dolgozók jó közérzetére, hatékonyságára és eredményességére gyakorolt pozitív hatásait. Az Alapítvány a Lunarimpex Könyvkiadótól megkapta a könyv képviseleti és tanítási lehetőségét. Az előadó Opál Róbert lesz.

Természetgyógyászat a sportsérülések kezelésében

A tanfolyam címe: Bioenergetikai módszerek a sportteljesítmények fokozásában

A nyugati sportolók is egyre gyakrabban élnek az energiagyógyászat extra teljesítményt nyújtó módszereivel. Magyarországon is egyre több sportolónak van erről tapasztalata, de széles körben még mindig sok a tévhit és tapasztalható az alapvető ismeretek hiánya is a természetes energiákkal kapcsolatban.

A három alkalmas tanfolyam, képzés folyamán betekintést nyerhetnek a bioenergetikai hagyományaiba, módszertanába, széles körűen alkalmazott gyakorlatába és az ehhez kapcsolódó XXI. századi tudományos háttéranyagba.

Orvoslás a természetgyógyászat eszközeivel

Az előadás címe: A fiatalság titkai - gyakorlati útmutató (2016. november 5. Pilisvörösvár, Művészetek Háza)

Mindenki szeretne fiatal, vagy legalább fiatalos maradni.  Egy korábbi előadásban már foglalkoztunk azzal, hogy mit jelent a fiatalság és hogy a szervezetünknek alapvetően mire és milyen életmódra van szüksége ahhoz, hogy optimálisan működjön a különböző életkorokban. A mostani előadás során részletesebben is megvizsgáljuk, hogy milyen gyakorlati lépéseket tegyünk annak érdekében, hogy ne csak egészségesek és fiatalok maradjunk, hanem akár éveket is visszafiatalodjunk.