Az előadás címe: A fiatalság titkai - hosszú élet (2015. december 13., Pilisvörösvár, Művészetek Háza)

A fiatalság nemcsak egy életszakaszt jelent, hanem az adott életkorokban elérhető legjobb testi, szellemi teljesítményt és lelkiállapotot is. Az előadáson kiderül, hogy az orvostudomány és a természetgyógyászat segítsége mellett mi magunk mivel járulhatunk hozzá testi, lelki és szellemi frissességünkhöz. Megismerhetik azokat a gyógynövényeket, természetes módszereket, amelyek segítségével minőségi módon hosszabbíthatjuk meg az életünket, sőt, azt is megtudhatjuk, hogyan válhatunk egyre fiatalabbá. A visszafiatalodás ugyanis ma már nem lehetetlen.

Az előadás címe: A fiatalság titkai - gyakorlati útmutató (2016. november 5. Pilisvörösvár, Művészetek Háza)

Mindenki szeretne fiatal, vagy legalább fiatalos maradni.  Egy korábbi előadásban már foglalkoztunk azzal, hogy mit jelent a fiatalság és hogy a szervezetünknek alapvetően mire és milyen életmódra van szüksége ahhoz, hogy optimálisan működjön a különböző életkorokban. A mostani előadás során részletesebben is megvizsgáljuk, hogy milyen gyakorlati lépéseket tegyünk annak érdekében, hogy ne csak egészségesek és fiatalok maradjunk, hanem akár éveket is visszafiatalodjunk.