Az előadás címe: Önbizalomról Kicsit Másképp (2017. június 23., Budapest MagNet Közösségi Ház)

Problémája van az önbizalmával? Jöjjön el június 23-án, pénteken a budapesti MagNet Házba és segítünk! Kocsis Katalin pszichológus, life-coach és stressz-depresszió terapeuta előadásából kiderül, hogy az önbizalomhiány milyen pszichés és testi betegségekhez vezet és hogy ezen milyen módszerekkel lehet segíteni. Az egyik ilyen eszköz a művészet terápia, amelyet egy esettanulmányban ismerhetnek meg. Az esemény során egy teszttel is megismerkedhetnek, amelynek a segítségével mindenki pontosabb képet alkothat önmagáról.

Az előadás címe: Párkapcsolat kommunikáció (2017. május 30., Budapest MagNet Közösségi Ház)

A jó kommunikáció nagyon fontos menedzseri feladat - ha nem is mindenki menedzserként, de ösztönösen, vagy tudatosan próbálja menedzselni ezt a feladatot. Az előadó ezért nemcsak bioenergetikusként, természetgyógyászként, hanem gyakorló menedzserként is foglalkozik a témával. Az előadásban nemcsak a szavak szintjén, hanem menedzseri szinten is szó esik a párkapcsolati kommunikációról, ezen kívül érintjük a testbeszédben megnyilvánuló kommunikációt, illetve az energetikai szintű párkapcsolati kommunikációt is.

Az előadás címe: Belső kereső, a Google módszer (2016. május 7., Pilisvörösvár, Művészetek Háza)

Május 7-én, szombaton, Belső kereső önmagadhoz címmel új, ingyenes előadást tartunk a pilisvörösvári Művészetek Házában.  A Google HR-menedzsere által írt könyv alapján ismertetjük a meditációnak a dolgozók jó közérzetére, hatékonyságára és eredményességére gyakorolt pozitív hatásait. Az Alapítvány a Lunarimpex Könyvkiadótól megkapta a könyv képviseleti és tanítási lehetőségét. Az előadó Opál Róbert lesz.

Az előadás címe: Párkapcsolatok energetikája (2015. november 29., Pilisvörösvár, Művészetek Háza)

A látható és a láthatatlan energiák átszövik és befolyásolják a világunkat. Nincs ez másképp a párkapcsolatokban sem. A három alkalmas tanfolyam betekintést enged ebbe a világba, amelynek megismerhetjük a törvényszerűségeit és ennek segítségével befolyásolhatjuk, harmonizálhatjuk az emberi kapcsolatainkat és a párkapcsolatainkat is. A rossz párkapcsolatok nemcsak a lelkünk egyensúlyát és életünk harmóniáját teszik tönkre, hanem a munkahelyi és a sportteljesítményünket is óriási mértékben visszaveti. Ha megértjük az emberi kapcsolataink energetikai hátterét, azzal segítjük az egyéni és a közösségünk fejlődését is.

Az előadás címe: Spirituális személyiségfejlődés (2015. február 6., Pilisvörösvár, Művészetek Háza)

Életünk legfontosabb kérdései közé tartozik, hogy kik vagyunk és hová tartunk. Az évek során a személyiségünk folyamatosan alakul. Másképpen látjuk a világot és emberi kapcsolatainkat 10 éves korban és másképp 25 évesen. Ez egy állandó változás. Ami változatlan, azok a kérdéseink. Hogy előrehaladunk-e, vagy csak egy helyben toporgunk? Hogy el tudunk- e jutni egyről a kettőre, avagy csak ötölünk-, hatolunk, és örökké dilemmázunk, azon töprengve, hogy hogyan jussunk előre. Ahány ember, annyiféleképpen látja a világunkat és az életet. Sokféle vágy és sokféle cél létezhet, de bölcsességünk elmélyítésével, önmagunk és az univerzális törvényszerűségek megismerésével, képesek vagyunk átlépni minden akadályt. Régi bölcselet, hogy nincsen lehetetlen, legfeljebb csak kevés tudás. Előadásunkban azt mutatjuk be, hogy hogyan tudunk fejlődni, hogyan érhetjük el céljainkat és hogyan tudjuk kibontakoztatni a személyiségünket és a képességeinket, hogy igazán eredményesek lehessünk az életben.

„Ha meg akarsz érteni valamit, figyeld a kezdetét, és kövesd a fejlődését.” (Arisztotelész)