Az előadás címe: A kiemelkedő teljesítmény kulcsa (2017. december 3., Pilisvörösvár)

Újabb előadással jelentkezünk a pilisvörösvári Művészetek Házában! Napjaink gondolkodása egyre inkább a kiemelkedő teljesítmény körül forog, amely fontos a sportban, a munkában és már a szabadidőben is. Meg kell tanulnunk kezelni ezt a kihívást. Opál Róbert előadásában gyakorlati útmutatást kaphatunk ennek módjáról. Időpont: december 3., vasárnap, 15.00-18.00. Hozzájárulási díj: 2000 Ft/fő, diákoknak és nyugdíjasoknak ingyenes. Részvételi szándékát kérjük, jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Az előadás címe: Természetgyógyász Konferencia (2016. május 7., Budapest)

Opál Róbert nagy sikerű előadást tartott május 7-én a budapesti Országos Természetgyógyászati Konferencián. A téma a természetes gyógymódok használata a sportban volt. Az előadáson video vetítéssel felvillantotta a harcművészetekben használatos technikák egy részét, amelyeknek természetgyógyászati jelentőségük is van. A konferencia a hazai természetgyógyászok egyik legfontosabb fóruma, ezért fontosnak tartottuk a részvételt.