Tevékenységünk

Az emberek egészségügyi prevenciójának, kezelésének és rehabilitációjának segítése, elsősorban a természetgyógyászati módszerek megismertetésével és alkalmazásával, különös tekintettel a sportvilágra,

felvilágosító és oktatási tevékenység,

szakmai illetékesség és kompetencia esetén egy alkalommal ingyenes állapotfelmérés és egy alkalommal természetgyógyászati kezelés, illetve annak elérhetőségének segítése, anyagi lehetőségeinek függvényében támogatása,

a sportsérülésekkel kapcsolatos sportpszichológiai kutatások segítése az anyagi lehetőségek függvényében

sportmenedzselési_szaktanácsadás.

Célcsoportunk

Gyermekkortól a késői öregkorig.

Minőségpolitika

Az Alapítvány értékközpontú szervezet. Tevékenységünk középpontjában az elméleti és gyakorlati képzés, illetve segítségnyújtás áll.  Alapelvünk a rászorulókkal való szoros együttműködés. Nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai követelményeknek megfelelő oktatásra, kezelésre. Nagyon fontosnak tartjuk az egységes számonkérési, visszacsatolási és mérési rendszer működtetését, az Alapítvány munkatársainak folyamatos továbbképzését, valamint hatékony szervezeti struktúra és irányítás kialakítását. Az Alapítvány a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően látja el a tevékenységét.